Daniela Florea

Fondator, CEO, Geo Strategies

Daniela Florea

Daniela a pionierat economia digitala a cunoasterii (digital knowledge economy) in Centrul si Estul Europei inca din 1993 cand a fondat primul spin-out romanesc al "Fenomenului Cambridge". Intreprinzator si marketer cu experienta, si-a condus echipa locala si cea internationala in realizarea de semnificative dezvoltari in domenii ca inteligenta bazata pe locatie, geo-demografie, customer insight si targhetare, managementul calitatii datelor si marketing cross-channel.

Daniela este consultant pentru branduri din verticale multiple in aspectele referitoare la capitalizarea datelor in scopul unei mai bune experiente a clientilor, respectarea legislatiei specifice si cresterea eficientei operationale. Lucreaza cu agentii de creatie si comunicare care isi doresc sa gandeasca mai strategic si sa adauge valoare suplimentara avantajului lor competitiv intr-o economie tot mai mult condusa de informatie.

Specializarea sa in risc financiar si guvernare corporatista vine in sprijinul clientilor sai confruntati tot mai frecvent cu provocarile Big Data si impactul acestuia in toate aspectele marketing-ului lor traditional si digital. Daniela preda la scolile de business in Romania si UK si detine diploma IDM (UK) in Direct and Digital Marketing. Daniela crede in educatie si interactiuni inteligente cu clientii, de fiecare data.

Inapoi